HelloFlex Cloud Software

Gemakkelijk, snel en volledig geautomatiseerd. Zo werkt de slimme cloudsoftware van HelloFlex op je smartphone, tablet en desktop. Met onze software kun jij je administratie vele malen efficiënter en nauwkeuriger doen. Het is mogelijk om onze software los af te nemen, of in combinatie met extra ondersteuning in de vorm van onze backoffice services. Ontdek de functies en vraag een demo aan!

HomeHelloFlex Software

Vereenvoudig al jouw werkprocessen
met onze intelligente software

HelloFlex software bestaat uit verschillende tools die naadloos op elkaar aansluiten. Deze tools dekken logische delen van je werkproces af en zorgen ervoor dat je makkelijker en efficiënter gaat werken. Hieronder lopen we er in vogelvlucht doorheen.

Recruitment

Werf de beste kandidaten voor je opdrachtgevers met je eigen werken-bij site. Maak je vacatures op zoals je zelf wilt, compleet met afbeeldingen en video’s. Sollicitanten geworven? Bouw dan eenvoudig talentenpools op. Met de slimme matching- en selectiefuncties van HelloFlex vind je snel de juiste kandidaat voor elke job.

Onboarding

Nodig geschikte kandidaten snel uit met online formulieren. Voorzie ieder formulier van een eigen thema, kleur of template en maak het geheel volledig in je eigen stijl op. Alle ingevulde gegevens worden netjes vastgelegd in HelloFlex en kun je gebruiken voor de volgende stap in het proces: de plaatsing! 

Plaatsing & Contract

Klaar om een kandidaat te plaatsen? Met HelloFlex genereer je volautomatisch contracten, opdrachtbevestigingen en uitzendovereenkomsten; 100% vanuit de cloud! Daarbij beschik je over relevante CAO-info, zoals: toeslaguren, looncomponenten en de hoogte van het minimumloon. Eenmaal klaar met het contract, kun je deze met een hoog veiligheidsniveau online laten tekenen door je kandidaat en opdrachtgever.

Online declareren

Je kandidaat is geplaatst en gaat aan de slag bij de opdrachtgever. Met HelloFlex kun je alle declaraties volledig online te verwerken. Je hebt daarbij de beschikking over een volledig geautomatiseerde berekening van de ingevoerde urendeclaraties in het geselecteerde CAO rekenschema. Je hoeft nu zelf geen uren meer te verdelen voor onregelmatigheidstoeslagen of zelf een groot varia aan vergoedingen uit te rekenen. 

Analytics

Maak gefundeerde keuzes op basis van actuele informatie in de Analytics module van HelloFlex. Met Analytics geeft je inzicht en overzicht met heldere grafieken, charts en statistieken. Bekijk bijvoorbeeld per week wat de omzetcijfers zijn, hoe de omzet verdeeld is over je klanten en wat de margeontwikkeling is. Je hebt in één oogopslag inzicht in je actuele resultaten en kun je tijdig actie ondernemen wanneer dat nodig is.

Persoonlijke demo?

Ben jij geïnteresseerd geraakt in onze software? Wij nemen graag de tijd om je een persoonlijke productdemo te geven! Laat een terugbelverzoek achter en wij nemen snel contact met je op om een datum in te plannen.